Els comerciants de les Borges sortegen 3.000 euros en vals de compra per Nadal

El regidor de Promoció Econòmica i les representants de l’Agrupació de Comerciants de les Borges
photo_camera Les representants de l’Agrupació de Comerciants de les Borges i el regidor de Promoció Econòmica

L’Agrupació de comerciants de les Borges sortejarà 3.000 euros en vals de compra de l’1 de desembre al 5 de gener, coincidint amb les festes de Nadal. Es tracta d’una campanya per incentivar el comerç local i de proximitat del municipi i que consistirà en l’entrega d’una butlleta per cada compra que es realitzi als establiments de l’associació, amb la qual es participarà en un sorteig diari d’un val de compra.

Durant els dies hàbils que duri la promoció, tothom qui hagi adquirit un producte o servei en algun establiment de l’Agrupació rebrà una butlleta i tindrà l’oportunitat d’aconseguir un val de 100 euros en el sorteig que es durà a terme a les 13.45 hores al consistori

A més a més, l’organització ha programat també dos sortejos extraordinaris de 200 euros els dies 24 i 31 de desembre. I, amb l’arribada dels Reis, el dia 5 de gener, un tercer i últim sorteig d’un val de compra valorat en 300 euros.

Els sortejos

Les butlletes de compra es dipositaran cada dia en una urna ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges i, al migdia, el Jutge de Pau procedirà a fer l’extracció de la papereta guanyadora, comunicant tot seguit el resultat a l’afortunat o afortunada.

Comentaris