Els creadors de l'App Turisme Garrigues guardonats per Ensenyament i GlobaLleida.

Ensenyament i GlobaLleida lliuren els Premis als Millors Projectes d'Emprenedoria als Ensenyaments Secundaris de Lleida

Premis_emprenedoria_001_VR
photo_camera Foto de família dels premiats, ahir al Caixaforum Lleida.

Els alumnes de l'INS Josep Vallverdú creadors de l'App Turisme Garrigues, que dóna a conèixer el turisme de la comarca, han rebut un nou reconeixement per la seva tasca. En aquest cas, han estat premiats per amb el guardó al Millor Treball d'Investigació dels Premis als Millors Projectes d'Emprenedoria als Ensenyaments Secundaris de Lleida, organitzats pel departament d'Ensenyament i GlobaLleida.

L'acte, que va tenir lloc ahir al CaixaForum Lleida, va comptar amb la presència del grup garriguenc, encapçalat per la directora del centre, Antonieta Bernat, i pels alumnes responsables del projecte: Sergi Torné, Clara Barrufet, Guillem Prats, Laura Oró i Laia Olivart. Tots ells han cursat l'assignatura optativa d'Informàtica del Departament de Tecnologia, impartida pel professor Francesc Solans, a través del qual han elaborat aquest projecte que ja va ser premiat el passat mes de juny amb el guardó a la millor App a nivell escolar de Catalunya, en la categoria d'ús i serveis i dins del marc del prestigiós programa internacional mschools patrocinat per GSMA i dissenyat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió, els Premis als Millors Projectes d'Emprenedoria als Ensenyaments Secundaris de Lleida, corresponents al curs 2013-2014, han comptat amb una vintena de projectes d'alumnes d'ESO, Batxillerat i cicles formatius de centres educatius de la demarcació.

Els estudiants de les Borges han rebut material informàtic valorat en 500 euros com a premi. L’aplicació informàtica dóna a conèixer el turisme de la comarca a través de diferents propostes d’oci com rutes a peu o en bicicleta, llocs d’interès, cellers i cooperatives, algunes de les quals permeten comprar oli online, i també proporciona informació útil com horaris de transports, allotjaments i restaurants ordenats per municipi i per proximitat.

Comentaris