La policia de Juneda s’ha unit a la campanya d’escuts personalitzats #pelsvalants

Parada que va muntar la guàrdia urbana de Juneda per col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu
photo_camera Parada que va muntar la guàrdia urbana de Juneda per col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu

La guàrdia municipal de Juneda s’ha adherit a la campanya #pelsvalents, per aconseguir diners per al nou SJD Pediatric Cancer Center, el centre oncològic infantil més gran d’Europa. El passat dimarts dia 21 d’agost, després de la caminada de la lluna i la Banqueta, la policia local de Juneda va muntar una parada a les piscines municipals per tal que tots aquells que volguessin col·laborar en aquesta campanya poguessin adquirir els escuts personalitzats al preu de 4 euros.

Els diners recaptats es destinaran a la construcció d’aquest equipament, que unirà la investigació amb l’atenció oncològica infantil i per al que són necessaris 30.000.000 €. Aquest nou centre podrà atendre 400 pacients cada any i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats, en un edifici de quatre plantes situat al costat de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

La campanya és una iniciativa iniciada l’octubre del 2017 pels agents de policia del municipis de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, i a la que s’han anat afegint més de cent localitats catalanes. Els escuts de la policia junedenca també es podran adquirir durant la cursa ciclista que es celebrarà el dilluns dia 27 d’agost.

Comentaris