Els infants de les Borges celebren el Nadal amb teatre i música solidaris

Una quarantena de nens i nenes de 0 a 3 anys d'edat han participat enguany en l'escenificiació del pessebre vivent a la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques, una activitat oberta a totes les famílies.

Pessebre Vivent a la Llar d'Infants de les Borges
photo_camera El Pessebre Vivent a la Llar d'Infants de les Borges Blanques.

Una quarantena de nens i nenes de 0 a 3 anys d'edat han participat enguany en l'escenificiació del pessebre vivent a la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques, una activitat oberta a totes les famílies, que han pogut veure l'actuació dels més petits en tres escenes.

Els alumnes, que al llarg de la setmana han participat en diverses activitats nadalenques com el popular Cagatió, han escenificat al poliesportiu de l’Escola Joan XXIII com els pastorets anaven al naixement a entregar un present al nen Jesús, i han acabat amb un animat concert amb panderetes amb la interpretació de dues nadales per desitjar bones festes als familiars.

A través de la representació del conte, que han estat preparant durant un mes i mig a les assignatures de Música i Psicomotricitat del centre, els infants donen continuïtat a l’aprenentatge de l’expressió de les emocions que treballen de forma transversal a les aules. Així, a més de permetre que els assistents col·laboressin amb una bústia per a recollir donatius per la Marató de TV3, els infants han practicat l’alegria i la tristor, l’adormir-se i el despertar-se, mentre es divertien jugant

Concert de Nadal al Col·legi Mare de Déu de Montserrat

D’altra banda, aquest divendres al vespre, tots els alumnes de P3 fins a 4t d’ESO del Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques han dut a terme el seu tradicional Concert de Nadal al Pavelló de l’Oli, on s’han entregat pomes, com a detalls nadalencs del centre, a tots els qui col·laboressin amb la Marató de TV3. Els 375 participants han cantat nadales i han finalitzat amb la cançó Ara és Nadal, del grup Lexu’s, interpretada per tots els alumnes alhora, acompanyats del líder del grup Carles Gómez. El diumenge, 20 de desembre, faran un Pessebre Vivent, de les 18 a les 20 hores als patis del centre, on també recolliran donatius per la Marató. Des del centre, ja han aconseguit recaptar 1.485 euros, mitjançant la confecció d’origamis venuts a un euro dins la campanya de la Mútua General de Catalunya.
 

Comentaris