10.07.2020 |
Territoris.cat

Instagramers surten a la cacera de la instantània de les flors de les Garrigues

Instagramers surten a la cacera de la instantània a Cervià de les Garrigues
Instagramers surten a la cacera de la instantània a Cervià de les Garrigues
Instagramers surten a la cacera de la instantània de les flors de les Garrigues

Una trentena d'instagramers van participar aquest dissabte en l’Instawalk -  la cacera fotogràficaLes Garrigues en Flor organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, conjuntament amb el Consell Comarcal de les Garrigues.

Instagramers surten a la cacera de la instantània al VilosellLa convocatòria es va dur a terme coincidir amb la inauguració de la tercera edició de la campanya Les Garrigues en flor que té lloc a la comarca del 18 de maig al 2 de juny, organitzada pel seu Consell Comarcal i que té com a objectiu que els seus municipis i veïns embelleixin els seus balcons, carrers i façanes i els portals de les cases amb flors i plantes naturals.

Els participants en l'acció promocional impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida  han pogut passejar pels carrers de Cervià de les Garrigues i el Vilosell, dos petits pobles garriguencs que formen part d’aquesta campanya, i han gaudit de les millors guarnicions de plantes, flors i olors. També la gastronomia i els productes locals, com ara l’oli extra verge d’oliva i el vi, no han faltat a la cita, amb visites a la Cooperativa del Camp de Cervià, al Celler Tomàs Cusiné del Vilosell i el dinar elaborat a base de productes autòctons al poble de l’Albi.

Instagramers surten a la cacera de la instantània a Cervià de les Garrigues 1Els pobles que participen en aquesta iniciativa amb els carrers i racons decorats són els següents: l’Albagés, l’Albi, Bellaguarda, les Borges Blanques, Bovera, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l’Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, la Pobla de Cérvoles, els Omellons, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms, el Vilosell i Vinaixa.

Tots els participants en aquesta nova trobada d’Instagramers podran penjar les seves fotografies a l’aplicació Instagram amb els hashtags #LesGarriguesEnFlor2019, #CCGarrigues, #IgersLleida, #Vilosell, #Cervià i #AraLleida.

Instagramers surten a la cacera de la instantània de les flors de les Garrigues
comentaris