Els jardins del Terrall acolliran la primera edició de la Fira Borges Motor

El certamen comptarà amb una superfície de 3.000 metres quadrats d'exposició, amb 11 expositors i uns 150 vehicles, entre els quals els visitants podran trobar maquinària agrícola, vehicles i també furgonetes d'ocasió

Els jardins del Terrall acolliran la primera edició de la Fira Borges Motor Interior
photo_camera Els jardins del Terrall acolliran la primera edició de la Fira Borges Motor

Els jardins del Terrall de les Borges Blanques acolliran la primera edició de la Fira Borges Motor durant els dies 5, 6 i 7 de Maig, una fira que havia estat tradició a la capital garriguenca i que ara torna amb la voluntat de reeixir al territori.

Presentació de la primera edició de la Fira Borges MotorAquest divendres l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat de Ramon Sans, Anna Roset i Antonio Gálvez, expositors que estaran presents al certamen, van presentar la primera edició del certamen.

El certamen compta amb una superfície de 3.000 metres quadrats al voltant del parc del Terrall, en els que s'exposaran més de 150 vehicles d'11 firmes comercials, dels sectors de la maquinària agrícola, vehicles i també furgonetes d'ocasió.

L'alcalde de les Borges Enric Mir va destacar del reconegut pilot lleidatà Isidre Esteve que durà a terme la inauguració d'aquest certamen comercial i, a la vegada, que pretén reforçar l'oferta lúdica de la ciutat, coincidint amb el mercat de la ganga, el dissabte, i la Festa Major del Terrall, el diumenge a banda del tradicional mercat d'antiguitats de diumenge al matí.

La inauguració es durà a terme divendres a 2/4 d'11 del matí i el recinte obrirà cada dia de les 10 fins a les 20 hores.

Comentaris