Els jugadors del Força Lleida visiten l'escola Manuel Ortiz de Juneda

Després d'una ronda de preguntes, els esportistes van jugar a bàsquet amb els nens i nenes al pati del centre educatiu

Força Lleida a l'escola de Juneda
photo_camera Després de les preguntes, els més petits van poder jugar amb els dos esportistes.

Els jugadors del Força Lleida Greg Kahlig i Javi Múgica van visitar ahir l'escola Manuel Ortiz de Juneda, on van protagonitzar una jornada dedicada a l'esport i a la pedagogia. Els esportistes, que van estar acompanyats pel personal docent del centre i per Ramon Camí, adjunt a gerència del Força Lleida Club Esportiu, van participar en un col·loqui amb els alumnes de Primària del centre, que els van preguntar qüestions relacionades amb l'esport i amb el seu entorn.

Posteriorment els infants es van dirigir al pati de l'escola, on va tenir lloc un partit de bàsquet amb la participació dels jugadors del club lleidatà.

La visita al centre educatiu junedenc s'emmarca dins del pla del club esportiu per difondre els valors de l’esport i del bàsquet en particular, per promocionar el club, el nou carnet Força Lleida Kids i promoure la Grada Escolar al Barris Nord. A més d'aquest acte a Juneda, ahir també van tenir lloc quatre visites més en centre educatius de Lleida, com són els col·legis Mater Salvatoris i Dominiques Lleida, i les escoles d'Almenar i Alguaire.

Comentaris