27.05.2022 |
Territoris.cat

Els negocis de les Borges tindran pàgina web gratuïta

La mesura permetrà dinamitzar el teixit comercial local a través de la presència a internet i a les xarxes socials

Sessió formació ClicPortal
Els empresaris i comerciants aprenen a desenvolupar i a utilitzar la seva pròpia pàgina web.
Els negocis de les Borges tindran pàgina web gratuïta

El portal web de l’Ajuntament de les Borges compta des de fa uns dies amb un directori gratuït d'empreses locals, un aparador al qual els internautes poden accedir i conèixer el teixit empresarial local, ordenat tant per serveis com per índex alfabètic. D'aquesta manera cada empresa, comerç o negoci de les Borges compta amb la seva pàgina web gratuïta, adaptada per a dispositius mòbils, i que es podran vincular amb les diferents xarxes socials com Facebook, Twitter i Tuenti. A més, es podran enllaçar amb pàgines de venda i s’hi podran publicar calendaris d’activitats, catàlegs de productes, vídeos, notícies i espais de novetats i promocions, entre altres.

Així ho ha explicat avui el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, que ha subratllat que aquest projecte, anomenat ClicPotal, “pretén afavorir la projecció i la visibilitat dels negocis locals a través de la seva presència a la xarxa”. Per aquest motiu l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) està duent a terme sessions de formació sobre la plataforma ClicPortal, que a dia d’avui ja garanteix la presència d’una desena d’empreses de les Borges a Internet sense cap cost per als comerciants. La iniciativa té lloc dins del Pla de Formació per a Comerciants i Autònoms de les Borges, a través del qual també s’ha dut a terme recentment formació gratuïta en anglès.  

Ribalta també ha subratllat la implicació del consistori en les tasques de promoció i difusió de l’economia local, “empreses i comerços que degut a la crisi econòmica passen un moment difícil, motiu pel qual el suport del consistori a través d’iniciatives com aquesta és més necessari que mai”. Per tal d’adaptar-se a les demandes del públic actual, les pàgines web de les diferents empreses estaran

Les sessions de formació per aprendre a utilitzar el ClicPortal, que tenen lloc a la Borrassa i que compten amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, del servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu, estan obertes a la resta d’empreses, negocis i comerços locals que ho sol·licitin a la regidoria.

Els negocis de les Borges tindran pàgina web gratuïta
comentaris