Els VII Premis literari i artístic de la gent gran de les Garrigues s'entreguen a Juncosa

La convocatòria rep enguany un total de 35 obres, de les quals 12 han participat en les modalitats de prosa i poesia i 23 en les modalitats de pintura i dibuix, manualitats i fotografia

Amics i familiars dels participants van acompanyar-los en l'acte
photo_camera Amics i familiars dels participants van acompanyar-los durant l'acte

El passat dimecres, 2 d’octubre, va tenir lloc a Juncosa l’acte d’entrega del VII Premi Literari i del VII Premi Artístic de Gent Gran de les Garrigues, organitzats pel Consell Consultiu de Gent Gran de les Garrigues, amb el patrocini del Consell Comarcal i el suport de l’Ajuntament de Juncosa i el Casal de la Gent Gran de la localitat. Van assistir a l’acte el president del Consell Comarcal, Juli Muro, el president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Josep Aixalà, la presidenta del Casal de la Gent Gran de Juncosa, Rosita Piñol, i l’alcalde de la localitat, Lluís Dalmau.

Un total de 12 obres es van presentar al VII Premi Literari de Gent Gran de les Garrigues, 6 proses i 6 poemes. L’obra guanyadora en la modalitat de prosa va ser “Clapat” de Pere Bellmunt, de Juneda. El segon premi va ser per “Pinzellades d’una vida” de Teresa Oró, de l’Albagés. En la modalitat de poesia, el primer premi va ser per l’obra “Garlanda” de Pere Bellmunt, i el segon premi va ser per “L’amor” de Jaume Bosch, de Juneda.

Pel que fa al VII Premi Artístic, es van presentar al certamen 4 obres en la modalitat de pintura i dibuix, 15 manualitats i 4 fotografeis. El primer premi en la modalitat de pintura i dibuix va recaure en l’obra “Sol i ombra”, de Paquita Ciuraneta, de Cervià de les Garrigues. En la modalitat de manualitats, el primer premi el van compartir l’obra “Aixafant olives” de Francisco Ruiz, de Juneda, i “La pastoreta” de Josep Montañola, de Cervià de les Garrigues. I per acabar, en la modalitat de fotografia, l’obra guanyadora va ser “Visió òptica del Castell de Monsonís” de Marisa Prunera, d’Arbeca.

Comentaris