11.08.2022 |
Territoris.cat

Empleats de l'Ajuntament de les Borges anuncien mobilitzacions si condemnen als polítics

El dimarts, 15 d’octubre tindrà lloc a la capital de les Garrigues un acte unitari amb l’ofrena institucional, en homenatge al President Lluís Companys

Façana de l'Ajuntament de les Borges
Façana de l'Ajuntament de les Borges
Empleats de l'Ajuntament de les Borges anuncien mobilitzacions si condemnen als polítics

Els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de les Borges Blanques han anunciat a l'Equip de Govern municipal que, en el cas que la sentència del judici del Procés sigui condemnatòria, se sumarà immediatament a les mobilitzacions si la resolució es fa pública durant la seva jornada laboral, i si es coneix una vegada finalitzada, ho faran l'endemà.

Segons ha explicat la primera tinent d'alcalde de les Borges Blanques, Núria Palau, els treballadors s'han reunit aquesta setmana i han pres aquesta decisió que els 7 membres de l'Equip de Govern secunden i respecten plenament.

Palau ha exposat que es tracta de decisions personals dels treballadors i treballadores i que, si succeeix aquesta notícia esperada però completament injusta, el personal que no vulgui secundar les mobilitzacions podrà treballar amb normalitat.
Ofrena floral unitària a Lluís Companys, a les Borges

Ofrena Floral unitària al President Companys aquest dimarts

D'altra banda, el dimarts, 15 d'octubre, tindrà lloc a la capital de les Garrigues l'ofrena institucional, en homenatge al President Lluís Companys en un acte unitari de l'Ajuntament de les Borges Blanques i el Consell Comarcal de les Garrigues, amb les entitats ANC, Òmnium Cultural, Ateneu Popular Garriguenc i l'Associació per a la recuperació de la Memòria Històrica.

L'acte tindrà lloc a les 20.30 hores, a la plaça de la Llibertat, situada a l'Avinguda Francesc Macià de la capital de les Garrigues, i servirà per commemorar la data del seu afusellament, ara fa 79 anys, a mans de les tropes franquistes i comptarà, entre altres, amb un parlament a càrrec de Marc Macià, en representació de l'Associació per a la recuperació de la Memòria Històrica. En el transcurs de l'ofrena, tots els assistents podran escoltar tres peces musicals interpretades per l'Escola de Música de les Garrigues.

Empleats de l'Ajuntament de les Borges anuncien mobilitzacions si condemnen als polítics
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement