Una empresa del CEI de les Borges promocionarà el municipi arreu del món

L’empresa Donlove, instal·lada al CEI de les Borges Blanques, està desenvolupant una aplicació per a mòbils, Shikoba, que es promocionarà al món amb imatges de llocs emblemàtics de la capital de les Garrigues, com el campanar o el Parc del Terrall.

Ivan Uroz amb el vídeo de Shikoba i les imatges de les Borges (10-03-2015)
photo_camera Ivan Uroz amb el vídeo de Shikoba i les imatges de les Borges.

L’empresa Donlove, instal·lada al CEI de les Borges Blanques, està desenvolupant una aplicació per a mòbils, Shikoba, que es promocionarà properament a través de vídeos en els 10 idiomes més parlats al món que inclouran imatges de llocs emblemàtics de la capital de les Garrigues, com el campanar o el Parc del Terrall.

Shikoba’ és una nova xarxa social, desenvolupada en tecnologia 3D, que permet als seus usuaris fer noves amistats o trobar parella arreu del món. L’aplicació entrarà en funcionament en els 3 propers mesos i els seus responsables estan preparant un seguit de vídeos publicitaris per ser difosos per Facebook i Youtube, entre d’altres canals, a nivell estatal, europeu, americà i asiàtic.

El responsable de Donlove, Ivan Uroz, s’ha mostrat satisfet per poder aprofitar la promoció inicial de Shikoba, per a donar a conèixer alguns dels llocs més bonics del nostre territori arreu del món

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha volgut agrair la col·laboració de les noves empreses instal·lades al CEI, que a més de crear riquesa i ocupació, ens ajuden a difondre la bellesa d’alguns dels nostres millors indrets.

Comentaris