Encesa dels llums de Nadal a les Borges Blanques a càrrec de comerciants que s'han jubilat aquest 2023

L'acte d'encesa dels llums de Nadal a les Borges Blanques ha tingut lloc aquest dimecres 6 de desembre a les 7 de la tarda davant de l'Ajuntament
Encesa de l'enllumenat de Nadal a les Borges Blanques - Foto: Ajuntament de les Borges
photo_camera Encesa de l'enllumenat de Nadal a les Borges Blanques - Foto: Ajuntament de les Borges

Ramon Miret i M. Teresa Domènech han estat els encarregats de prémer el botó d'encesa de les llums de Nadal de la localitat. Ambdós s'han jubilat aquest 2023 i han estat escollits per l'ajuntament de la localitat en reconeixement de tota una vida dedicada al comerç i al servei de borgencs i borgenques. El Ramon Miret era el propietari de la Ferreteria Miret, que va obrir les portes el 1981 i M. Teresa Domènech era la responsable de Riu Domènech, botiga de joguines, objectes de vímet i articles per la llar, des del 1983. Els dos establiments van tancar a finals d'aquest agost.

El govern municipal, tenint presents les finances municipals i la necessitat de reduir la despesa energètica, ha decidit concentrar els llums de Nadal al nucli històric. Els llums estaran encesos del 6 de desembre al 7 de gener, de 18 a 22 hores, de dilluns a diumenge, avançant-se a les 17:30 si així es creu convenient. El govern municipal estima que hi haurà un estalvi d'uns 27.500 euros en comparació amb l'any passat, en què la despesa pels llums de Nadal va ser de 40.000 euros. Aquest 2023 la instal·lació costarà uns 12.000 euros i es calcula un consum de 500 euros.

Comentaris