27.05.2022 |
Territoris.cat

Enric Mir es compromet a desplegar la fibra òptica i a oferir teleassistència gratuïta a les Borges

El cap de llista de CiU a les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat que “si aconsegueixo revalidar la confiança dels electors em comprometo a desplegar la xarxa de fibra òptica i a oferir gratuïtament el servei de teleassistència a tots els majors de 65 anys que ho sol·licitin”.

Els integrants de la candidatura de CiU a les Borges Blanques.
Els integrants de la candidatura de CiU a les Borges Blanques.
Enric Mir es compromet a desplegar la fibra òptica i a oferir teleassistència gratuïta a les Borges

El cap de llista de CiU a les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat aquest dimecres que si aconsegueixo revalidar la confiança dels electors em comprometo a desplegar la xarxa de fibra òptica i a oferir gratuïtament el servei de teleassistència a tots els majors de 65 anys que ho sol·licitin. L’alcalde ha justificat les mesures defensant una aposta per la competitivitat de la ciutat en les indispensables telecomunicacions, i per la qualitat de vida que es mereix tota la nostra gent gran.

Mir ha fet l’anunci aprofitant que donava a conèixer la resta de candidats i candidates que l’acompanyaran en la llista per a les properes eleccions municipals, vuit homes i vuit dones que, amb l’actual alcalde, tenen una mitjana de 44 anys. Entre els components de la candidatura hi ha 6 empresaris, 3 comerciants, 4 tècnics, una advocada, una funcionària, una educadora i una enginyera tècnica.

Enric Mir_Les Borges Blanques

El líder de CiU ha afirmat que tot i haver incorporat independents de prestigi, com el president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall que ocupa el simbòlic darrer lloc, la llista té un caràcter continuista, ja que estem plenament satisfets de la feina feta i amb ganes de continuar el projecte de ciutat iniciat fa 4 anys, que ens ha permès sanejar les finances, i solucionar problemes i necessitats històriques i del dia a dia de la ciutadania.

Llista de CiU a les Borges Blanques – Eleccions Municipals 2015

1– Enric Mir i Pifarré, 2- Núria Palau Minguella, 3- Jordi Ribalta Roig, 4- Maria Fusté Marsal (Independent), 5- Francesc Mir Salvany, 6- Esther Vallés Fernández (Independent), 7- Daniel Not Vilafranca, 8- Ariadna Salla Gallart, 9- Miquel Torrelles Quintana, 10- Mònica Perelló Medina (Independent), 11- David Josa Castro, 12- Tània Segòvia Martiañez, 13- Enric Vall Dalmau (Independent); Suplent 1 – Montserrat Vallès Boldú (Independent), Suplent 2 – Miquel Viladegut Valls, Suplent 3 – Núria Fernández Martinez (Independent), Suplent 4 – Jordi Macià Bellmunt.

Enric Mir es compromet a desplegar la fibra òptica i a oferir teleassistència gratuïta a les Borges
comentaris