Enric Mir considera inaudit el malestar d'Agricultura per la inauguració de la Fira de l'Oli

Imatge del president Quim Torra, la consellera de Cultura, Laura Borràs, el delegat del govern a Lleida, Ramon Farré i la dona del president tastant oli en la 56a Fira de l'Oli i Les Garrigues. El 19 de gener de 2019. (Horitzontal)
photo_camera Imatge del president Quim Torra, la consellera de Cultura, Laura Borràs, el delegat del govern a Lleida, Ramon Farré i la dona del president tastant oli en la 56a Fira de l'Oli i Les Garrigues. El 19 de gener de 2019. (Horitzontal)

L’Ajuntament de les Borges ha demanat aquest dimecres major implicació al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que enguany ha celebrat la seva cinquanta sisena edició. En concret, l’alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat, Enric Mir, ha destacat que les accions de promoció, cada cop més nombroses i amb major pes per aquest sector estratègic de Catalunya, en justifiquen la demanda.

En aquest sentit, Mir ha considerat una invasió de competències i, fins a cert punt una manca de respecte cap a la potestat local el fet que alguns càrrecs d’ERC s’hagin molestat per no encomanar a la responsable d’Agricultura, Teresa Jordà, la presentació de l’acte inaugural

Autoritats provant l'oli d'oliva.L'alcalde de les Borges Blanques i de la Fira de l'Oli ha volgut deixar clar que, en aquesta edició, múltiples motius van decantar el fet que la presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, n’inaugurés el certamen.

Així mateix, Enric Mir ha recordat que, uns dies abans de la celebració de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues va tenir l’ocasió de conversar amb la consellera Jordà, d’una forma amistosa i dins d’un clima de confiança per evitar malentesos, tot explicant la situació i les circumstàncies de la decisió i reiterant-li personalment la seva invitació d’assistència a la Fira i l’interès perquè acudís al certamen pel bé del territori i del sector.

L’alcalde de la capital de les Garrigues, ha atribuït el malestar existent a les files d’ERC bàsicament a la proximitat de les properes eleccions municipals del maig i ha posat de manifest que el cartell excepcional del certamen així com els excel·lents resultats i la bona rebuda del públic assistent i dels expositors participants aquests darrers anys han contribuït a propiciar aquesta situació.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement