Enric Mir renuncia a l’alcaldia de les Borges Blanques i el substitueix Núria Palau

Núria Palau, agafa el relleu com a nova alcaldessa en funcions de la capital de les Garrigues fins que se celebri el Ple d'investidura en què Palau prendrà possessió oficialment com a primera edil del consistori
Els membres del consistori borgenc, després del Ple de renúncia @AjBorges
photo_camera Els membres del consistori borgenc, després del Ple de renúncia @AjBorges

El fins ara alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha oficialitzat la seva renúncia al càrrec que ha ocupat en els darrers deu anys durant el Ple extraordinari celebrat aquest dissabte. D'aquesta manera, la primera tinenta alcalde, Núria Palau, agafa el relleu com a nova alcaldessa en funcions de la capital de les Garrigues fins que se celebri el Ple d'investidura en què Palau prendrà possessió oficialment com a primera edil del consistori. A la vegada, Mir també deixa l'acta de regidor, que passarà a mans d'Oriol Satorra. La sessió ha comptat amb la presència de Josep Rull i Ramona Barrufet, entre altres representants de JxCat. Cal recordar que aquesta formació governa amb majoria absoluta a les Borges Blanques. 

"Estic content de saber que el destí de les Borges queda en mans d'un equip increïble, regidors de pedra picada, encapçalats per una treballadora infatigable, borgenca fins a la medul·la i que fa deu anys vaig tenir la sort de poder escollir com a la meva mà dreta, i que m’ha acompanyat fins avui", ha assenyalat Enric Mir

Enric Mir i Josep RullMir ha explicat que fa "un pas al costat de manera serena i raonada". A la vegada, s'ha mostrat "molt satisfet" de les "extraordinàries persones" amb les quals ha pogut compartir aquesta "apassionant etapa" de la seva vida, "dedicada a l'honor més gran que una persona pot tenir, servir el seu poble", ha dit. 

"Estic content de saber que el destí de les Borges queda en mans d'un equip increïble, regidors de pedra picada, encapçalats per una treballadora infatigable, borgenca fins a la medul·la i que fa deu anys vaig tenir la sort de poder escollir com a la meva mà dreta, i que m’ha acompanyat fins avui", ha assenyalat. "Estic molt orgullós que la capital garriguenca quedi en tan bones mans", ha afirmat Mir, tot agraint la tasca de Palau.

L'alcaldessa en funcions de les Borges Blanques ha assegurat que el nou equip de govern accepta el relleu amb el convenciment que d'alcalde com Mir "no n’hi haurà cap altre". "Hem après molt de tu i esperem estar a la teva alçada i continuar amb el teu llegat", ha dit Núria Palau.

Per la seva banda, Salvador Noguera, en representació del grup Borges per la República, ha desitjat sort a Mir i ha expressat la voluntat del grup municipal de col·laborar amb el nou equip de govern.

La sessió s'ha celebrat a la sala de Plens del consistori i ha comptat amb la presència de Josep Rull, Ramona Barrufet, així com dels diputats provincials Eloi Bergós i Rosa Maria Perelló, entre altres representants de JxCat.

Comentaris