Enric Mir encapçalarà la candidatura a l'alcaldia de Junts per les Borges Blanques

Enric Mir i Pifarré, candidat a l'alcaldia per Junts per les Borges Blanques
photo_camera Enric Mir i Pifarré, candidat a l'alcaldia per Junts per les Borges Blanques

L'alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir ha confirmat aquest dissabte que encapçalarà la candidatura de Junts per les Borges Blanques en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig. Mir, ha exposat que va prendre la decisió definitiva fa tot just uns dies, després d'un procés de deliberació amb la família, la resta de regidors de l'equip de govern i una àmplia representació de responsables d'entitats locals i de la ciutadania de les Borges Blanques

Enric Mir al punt quilòmetric 71, un dels trams més conflictius de l'N-240Igualment, Mir ha donat a conèixer que concorrerà a aquestes noves eleccions amb la marca electoral de Junts per les Borges Blanques, amb la intenció de disposar d'una candidatura renovada en una quarta part, amb noves incorporacions provinents de les entitats borgenques, que la facin encara més transversal, rejovenida i que representi el conjunt de la ciutadania actual de la capital de les Garrigues.

Mir ha declarat que en els pròxims dies es donarà a conèixer el conjunt de la llista de dones i homes que l'acompanyaran en aquesta nova singladura amb la qual, entre altres mesures que també anirà desgranant pròximament.

Si és reelegit alcalde, es compromet a impulsar un nou complex esportiu i l'ampliació i millora de l'actual zona industrial borgenca

Enric Mir

Enric Mir es va incorporar a l'Ajuntament de les Borges, amb Govern de l'alcaldessa Carme Benet, l'any 2003, on va ocupar la regidoria d'Hisenda i Promoció Econòmica. Durant la legislatura 2007-2011, Mir va exercir de portaveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de les Borges Blanques.

El maig del 2011 va ser escollit alcalde de la capital de les Garrigues i, a més a més, va passar a gestionar les àrees d'Hisenda, Medi Ambient, Festes i Parcs i Jardins. El maig de 2015, va ser reelegit alcalde després de rebre la confiança majoritària de la ciutadania de les Borges, i actualment gestiona directament les àrees d'Economia, Hisenda i Comunicació.

Des del juny del 2015, ocupa la cartera de Promoció Econòmica a la Diputació de Lleida, i des d'octubre del 2018 ha estat nomenat vicepresident cinquè de l'ens provincial, i responsable de l'àrea d'Economia i Finances. 

Comentaris