28.11.2021 |
Territoris.cat

Enric Mir, es torna a presentar per alcalde de les Borges Blanques per CiU

L’actual alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, va anunciar aquest dimecres que ha presentat candidatura per encapçalar la candidatura de CiU.

Enric Mir
L'alcalde de les Borges Blanques per CiU, Enric Mir.
Enric Mir, es torna a presentar per alcalde de les Borges Blanques per CiU

L’actual alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, va anunciar aquest dimecres que ha presentat candidatura per encapçalar la candidatura de CiU, a l’assemblea local de militants de Convergència Democràtica de Catalunya, prevista per al proper 27 de març.

Fonts convergents han assegurat que Mir compta amb el suport de la militància desprès d’aquest primer mandat al capdavant del consistori, pel que es preveu que no hi hagi altres candidatures. Si l’assemblea l’escull, el dia 31 serà presentat en un acte públic a les Borges, pel coordinador general de Convergència, Josep Rull.

Enric Mir ha estat regidor de l'Ajuntament de les Borges Blanques des del 2003, quan va ser regidor d’Hisenda durant el mandat de l’alcaldessa Carme Benet. Del 2007 al 2011 va ser portaveu de CiU a la capital de les Garrigues i, al 2011 va ser escollit alcalde. Durant aquest mandat, Mir també ha portat l’àrea d’Economia, la d’Agricultura i la de Parcs i Jardins. A més, l’alcalde també ha estat el responsable de la votació del 9-N a les Borges.

Enric Mir, es torna a presentar per alcalde de les Borges Blanques per CiU
comentaris