30.03.2020 |

Un espectacle infantil i ball animen el Sant Joan a les Borges

El concert de l’Escola de Música i la inauguració de la piscina, completen el cap de setmana

Els motards de les Borges portaran la flama del Canigó a la placeta del Terrall
Els motards de les Borges portaran la flama del Canigó a la placeta del Terrall
Un espectacle infantil i ball animen el Sant Joan a les Borges

La capital de les Garrigues celebrarà diumenge la revetlla de Sant Joan amb una animada festa a la placeta del Terrall que inclourà un espectacle per a la mainada i música fins a altes hores de la nit. A més, el club local de Motards Fot-li Gas-tooo serà l'encarregat de fer arribar la Flama del Canigó a les Borges per encendre la tradicional foguera de Sant Joan. D’altra banda els actes del cap de setmana arrenquen aquesta tarda amb la inauguració de la nova piscina descoberta i amb el concert de final de curs de la Mancomunitat de municipis per la Música de les Garrigues.

Nombroses autoritats, entre elles el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, assistiran a les 17.30 hores a l'acte institucional al recinte de les piscines, que finalitzarà amb un aperitiu. Després de la inauguració grans i petits podran estrenar la nova piscina, que compta amb una zona especial per als infants. Les activitats seguiran avui amb el concert que els joves músics de les Borges, Juneda i Arbeca oferiran a les 19.30 hores al Pavelló de l’Oli, en el què mostraran tot el que han après durant el curs. D’altra banda el Club Esportiu Sílvia Sans i l’Escola de Dansa Estil també festegen el final de curs amb actuacions. El Centre Cívic acollirà avui a les 19.00 l’exhibició de les gimnastes mentre que les alumnes de dansa mostraran demà el seu talent a les 22.00 h. al Pavelló de l’Oli.

Diumenge arribarà la festa de Sant Joan, una de les festes més arrelades a la població que té amb la revetlla el seu punt àlgid. Organitzada per la Comissió de Festes, la celebració arrencarà a les 19.00 hores amb l’espectacle infantil “Ni circ de calaix” i un berenar per la mainada. A les nou de la nit, una vintena de motards arribaran des de Bellpuig amb la Flama del Canigó per encendre la foguera a la placeta del Terrall, on també es llegirà el tradicional manifest. A la mitjanit l’orquestra Atlantis omplirà de gresca el Terrall mentre els assistents fan el ressopó amb coca i mistela.

Comentarios