Espectacle de titelles per a petits i grans aquest divendres, 14 d'agost, a les Borges

L’Ajuntament de les Borges ha programat per aquest divendres, 14 d’agost a les 22 hores al Pavelló de l’Oli, l’espectacle familiar “Fantasma Mentider”, interpretat per la companyia El Cau de l’Unicorn.

Els personatges de l'obra 'Fantasma Mentider', de la companyia El Cau de l'Unicorn
photo_camera Els personatges de l'obra 'Fantasma Mentider', de la companyia El Cau de l'Unicorn.

L’Ajuntament de les Borges ha programat per aquest divendres, 14 d’agost a les 22 hores al Pavelló de l’Oli, l’espectacle familiar Fantasma Mentider, una obra de teatre musical de titelles gegants i actors, en llum negra, interpretat per la companyia El Cau de l’Unicorn.

Mitjançant faules modernes, plantegen una sèrie de situacions on els prejudicis son la clau dels enrenous. Les històries es capgiren de cop i volta, i les situacions es clarifiquen i s’arreglen de la forma més inesperada. L’obra convida a no jutjar només per les aparences; a no tractar com un enemic a aquell a qui no coneixem, ja que podem perdre l’oportunitat de descobrir un gran amic; a no muntar-nos pel·lícules tan sols per petits detalls; i a preguntar allò que no entenem, ja que podem tenir un guió equivocat.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha convidat a petits i grans a assistir-hi ja que és un bon espectacle que uneix la màgia del teatre de titelles, amb gran escenografia, una bona dosi de música i un gran treball d’animació i veus
Segons expliquen els seus intèrprets els personatges i elements escenogràfics apareixen i desapareixen de sobte. Alguns d’ells es transformen -les coses no sempre són el que semblen- i l’acurat guió, així com l’impacte visual i musical, mantenen als infants receptius i a l’aguait durant tota la representació.
 

Comentaris