Espectacles familiars i concert, aquest cap de setmana a les Borges

La sala Maria Lois acollirà divendres a la tarda l'obra Marrameu Torracastanyes, mentre que a la nit la Banda Municipal de Bellpuig oferirà un concert al Pavelló de l'Oli

Actuació del cicle baldufa que es du a terme a les Borges Blanques interior bona
photo_camera Actuació del cicle Baldufa que es du a terme a les Borges Blanques

Espectacle i música per a totes les edats és l'oferta de les Borges Blanques per a aquest cap de setmana. La programació amb motiu de la festa de la castanyada arrencarà divendres 28 amb l'espectacle familiar Marrameu Torracastanyes, una proposta per als més petits organitzada des de la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la Biblioteca Marquès d’Olivart, i que es portarà a terme a les 18:00 hores a la sala Maria Lois. L'obra, a càrrec de Pau Torrella, inclou contes i cançons inspirats en la tardor i acompanyats d’instruments acústics d’arreu del món. 

El mateix divendres, la Banda Municipal de Bellpuig actuarà a les 22 hores al Pavelló de l’Oli. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques i patrocinat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, és d'entrada gratuïta.

Per concloure el cap de setmana, diumenge tindrà lloc la representació de l’obra El Gripau Blau, apta per tota la família i que s’emmarca dins el cicle Baldufa. La convocatòria serà a les 18 hores a la Sala Grums. L’obra narra la història d’en Pol que emprèn un gran viatge ple d’aventures per anar a buscar el seu millor amic, en Mixa, que ha desaparegut.

Comentaris