Èxit de participació al tast de vins Tomàs Cusiné a la Biblioteca de Juneda

Aquest divendres s'ha celebrat a la Biblioteca Joan Duch de Juneda un tast de vins del celler Tomàs Cusiné amb un alt índex de participació

vins-2
photo_camera Tast de vins del celler Tomàs Cusiné a la Biblioteca Joan Duch de Juneda.

Aquest divendres s'ha celebrat a la Biblioteca Joan Duch de Juneda un tast de vins del Celler Tomàs Cusiné amb un alt índex de participació. Aquesta és una més de les activitats emmarcades en la iniciativa Biblioteques amb DO, que té com a objectiu dinamitzar les biblioteques amb activitats i propostes i donar resposta a les diferents necessitats dels territoris, amb la qual es pretén reduir la distància entre els llibres i un bon vi. El maridagte musical va anar a càrrec de l’Escola de Música de les Garrigues.

Aquest és el tercer any consecutiu en què la Biblioteca Joan Duch de Juneda pren part en el projecte Biblioteques amb DO, que inclou diferents actes. Es tracta d’un projecte promogut pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura que intenta apropar la literatura i el vi i en el qual hi participen 48 biblioteques de tot Catalunya.

Les activitats que s’han programat a la Biblioteca Joan Duch de Juneda seran diverses, gràcies al suport de l’Ajuntament i la col·laboració del Celler Tomàs Cusiné, amb la participació d’altres entitats com Ràdio Juneda i l’Escola de Música de les Garrigues.

D’una banda, ja es ve celebrant des de fa uns dies el concurs Recepta’m, en el qual només cal explicar una recepta on un dels ingredients sigui el vi. Per fer arribar les receptes als organitzadors, es pot escriure al Facebook de la Biblioteca o trucar a Ràdio Juneda (telèfon 973 15 05 39). Tots els participants tindran una visita gratuïta al Celler Tomàs Cusiné. A més, entre els participants se sortejaran dos lots de productes relacionats amb el vi i la lectura a l’acte del dia 27 de febrer.

També hi ha programada una Hora del Conte el dimecres 25 de febrer a les 19.00 hores a la Biblioteca, amb Sergi Camí i Oriol Buira (8 anys), un acte que inclourà també un berenar amb pa amb vi i sucre. Finalment, pel divendres 27 de febrer a les 20.00 hores hi ha previst el lliurament de premis del concurs Recepta’m i l’actuació del Grup musical Corrandes, que oferiran l’espectacle Corrandes amb DO: in vino veritas.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement