11.08.2022 |
Territoris.cat

Una exposició de Neus Bonet obre la programació cultural ARTS25400 a les Borges

Les propostes per aquest 2014 se centren en donar a conèixer l'obra d'artistes locals i d'altres creadors vinculats al territori

presentacio ArTS25400
L'associació es va presentar l'octubre de 2011 en un multitudinari acte al Pavelló de l'Oli
Una exposició de Neus Bonet obre la programació cultural ARTS25400 a les Borges

La planta 0 de l'Espai Macià de les Borges Blanques acollirà aquest dissabte a les 19.30 hores l'acte inaugural de l’exposició “Espais oberts”, de Neus Colet, acte que donarà inici a la nova programació cultural prevista per al 2014 per l’entitat cultural ARTS25400, una proposta centrada en donar a conèixer l’obra dels artistes locals i d’altres vinculats al territori.  

Entre les activitats culturals destacades de la temporada hi ha la mostra de ceràmica de l’artista local Magda Bragós, i l’exposició de pintura, centrada en els grafits i les aquarel·les, del pintor de les Borges Adam del desert. D’altra banda, ARTS25400 també ha programat la mostra col·lectiva itinerant “Pols, cops i esquerdes”, amb fotografies de Llorenç Melgosa i Andrew Cordon i escultures de Marta Pruna i Sara Ponsarnal, així com les exposicions d’Amadeu Bonet, artista que treballa la pintura i l’escultura amb metall, i de l’arquitecta Carme Casals, que mostrarà les seves creacions.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de les Borges, Francesc Macià, ha destacat “la implicació i la tenacitat dels membres d’ARTS25400 en la difusió de l’obra d’artistes arrelats al territori, autors locals i comarcals que amb el seu treball ajuden a promoure l’interès per la cultura i per l’art entre la població de les Borges”.

L'associació cultural ARTS25400 va nèixer l'octubre de 2011 amb l'objectiu de donar a conèixer els artistes locals, però també organitzar exposicions, concerts, tallers, conferències debats i mostres d’arts per donar a conèixer i fomentar les diverses disciplines artístiques. Després de dos anys i mig de funcionament i d’haver organitzat una trentena d’activitats, l'entitat ha programat per aquest 2014 una desena de propostes la primera de les quals és la mostra de Neus Colet. L'exposició inclourà bona part de la seva obra recent, centrada en l’escultura i el gravat, dues tècniques que l’artista barcelonina practica des dels inicis de la seva trajectòria artística el 1987. “Espais oberts” està inspirada en els poemes del llibre Cançons de la roda del temps, de Salvador Espriu, i convida al públic a reflexionar sobre els objectes i el seu espai. Colet ha exposat a França, Alemanya, Bèlgica i Àustria, i en diferents ciutats catalanes i de l’estat espanyol. La mostra es podrà visitar gratuïtament fins el 27 de febrer.

 

Una exposició de Neus Bonet obre la programació cultural ARTS25400 a les Borges
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement