Les sardanes, l’art i les joguines, protagonistes de les exposicions de la Festa Major de les Borges

La inauguració dels  20 anys de la colla Brut Natura va aplegar nombrosos assistents.
photo_camera La inauguració dels 20 anys de la colla Brut Natura va aplegar nombrosos assistents

Les Borges Blanques enceta avui la seva Festa Major amb multitud d’actes per a tots els públics. Entre aquestes activitats, s’hi troben tres exposicions que complementen l’oferta cultural del municipi durant aquests dies festius.

La colla sardanista Brut Natura és la protagonista d’una de les mostres que es poden veure a la capital garriguenca. L’exposició que commemora el 20è aniversari de la colla es pot visitar del 29 d’agost al 16 de setembre a l’Espai Macià. En ella, els visitants hi trobaran un recull de fotografies, trofeus i vestuaris que recorden les dues dècades de l’agrupació.

Per la seva banda, el Museu de Cal Pauet també ha preparat dues exposicions per la Festa Major: una mostra de joguines dels anys 30 on s’hi pot veure mecanos, bitlles de principis de segle, així com també retallables de la Guerra Civil en què es pot veure com evolucionava el conflicte. L’altra exposició de l’espai museístic borgenc aflora la natura des dels quadres de la jove artista Alba Falcó.

La resta de la programació de la Festa Major de les Borges, que s’allargarà fins al 4 de setembre, es pot consultar aquí.

Comentaris