Festa del patinatge lleidatà a les Borges per acomiadar la temporada 2016

De l'ordre de 300 patinadores de 14 clubs diferents es van donar cita en un espectacle esportiu que va durar més de dues hores

Festa de patinatge celebrada a les Borges Blanques interior
photo_camera Fotografia de la Festa de patinatge de la demarcació de Lleida celebrada a les Borges Blanques

Aquest dissabte, dia 3 de desembre, es va celebrar a les Borges Blanques la Festa de patinatge de la demarcació de Lleida, que va aplegar fins a 14 clubs diferents en un espectacle esportiu que va durar més de dues hores.

La capital de les Garrigues va reunir 300 patinadores d’arreu de la província, entre els quals van participar els clubs de Lleida, Borges, Tremp,  Bellcaire, Juneda, Alcoletge, la Seu d’Urgell, Torregrossa,  Bordeta,  Tàrrega,  Cadi,  Torrente de Cinca, Solsona i Mollerussa.

La festa va comptar també amb la presència de les guanyadores del trofeu Iniciació 2016, Sònia Mores, Núria Sánchez, Lil cater, Uma Munca i Alba Garcia, així com amb els guanyadors dels trofeus Federació 2016, Júlia Llimes, campiona de Catalunya; Aina Izquierdo; Lucia Villacampa; Aina Rubio; David Corbella; Ariadna Milara, 7a Copa d’Europa i Campiona Catalana; Enric Porta; Sandra Bernaus; Marc Sarrau i Mònica Gimeno, tercera del món.

Un miler d'espectadors van omplir de gom a gom el pavelló per gaudir de la trobada

Per iniciar l’acte, les patinadores del club Borges van fer una desfilada acompanyada de música en directe de la batucada Fot-li Fort Percussió, de la Floresta. Seguidament, van anar actuant tots els clubs i patinadors participants. Per finalitzar la jornada, es va dur a terme una desfilada, amb la batucada, i una actuació conjunta de tots els clubs sota una pluja de confeti. El pavelló es va omplir de gom a gom i es va haver de limitar l’accés, a mil persones, per poder complir els límits d’aforament màxim de persones.

Diverses autoritats es van traslladar al pavelló per seguir de ben a prop l’acte. De la Federació, el president Territorial de Lleida, Antoni Guiu, el president del Comitè de Patinatge de Lleida, Xavier Roca, la cap de jutges de Lleida, Mercè Riu, i els vocals del comitè de patinatge, Josep Colomina, Francisco Villacampa i Bienvenido Pardell. Del consistori borgenc també van estar presents, l’alcalde Enric Mir, i el regidor d’Esports, Francesc Mir.

Comentaris