14.08.2022 |
Territoris.cat

La Festa de la Vellesa de Castelldans aplega un centenar de participants

L'acte d'homenatge als padrins que compleixen 80 anys durant el 2013 va reunir en un dinar popular a 9 dels 13 protagonistes

L'acte va aplegar un centenar de persones entre el públic
L'acte va aplegar un centenar de persones entre el públic. Foto: Jaume Gasol.
La Festa de la Vellesa de Castelldans aplega un centenar de participants

Més d'un centenar de persones entre familiars, amics i veïns dels protagonistes, van prendre part dissabte en la Festa de la Vellesa de Castelldans, organitzada pel Casal d'Avis en col·laboració amb l'Ajuntament de la població. L'acte, que té lloc al municipi des de fa una quinzena d'anys, pretén "retre homenatge als més grans de la nostra població, a qui se'ls fa entrega d'un trofeu commemoratiu com a reconeixement", afirma l'alcalde Xavier López.

Enguany es va retre homenatge a tretze de les persones de més edat del municipi, tot i que a la festa, que va tenir lloc a la sala de la Llar del Productor, només n'hi van assistir nou. A l'acte també hi van assistir autoritats locals, com el mateix alcalde, el president del Consell Comarcal Juli Muro i la presidenta de l'Associació local de Jubilats L'Esbarjo, entre altres, que van ser els encarregats d'entregar l'obsequi de record -una reproducció dels Vilars d'Arbeca cedida pel Consell- als protagonistes, visiblement emocionats.

La Festa de la Vellesa de Castelldans aplega un centenar de participants
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement