Finalitza la Festa Major de Vinaixa, que dóna més protagonisme al jovent

Una Comissió Jove ha organitzat part de les propostes del programa d'actes

Festa Major de Vinaixa
photo_camera Els infants van comptar amb nombroses propostes per passar-s'ho bé.

La implicació dels joves del municipi en l'organització d'activitats ha fet que l'Ajuntament de Vinaixa decidís introduir diferents novetats en el programa de Festa Major d'aquest any, una cita que ha finalitzat aquesta setmana i que ha comptat amb molt bona acollida entre veïns i visitants.

Aquestes novetats, que s'han complementat amb actes molt més tradicionals ja consolidats, són petites modificacions respecte als anys anteriors que s'han pogut dur a terme gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament i la Comissió Jove. Així, el programa d'actes que n'ha resultat ha tingut una estructura bàsica similar a la d'edicions passades però amb la incorporació d'una Nit Jove, principal atractiu per aquest col·lectiu.

L'alcalde, Jordi Sarlé, ha explicat que l'objectiu del consistori era "implicar el jovent en la Festa Major, de manera que aquest col·lectiu s'involucrés en la festa". La solució ha estat establir aquesta proposta de col·laboració a través de la qual els joves han organitzat la nit del dijous amb el suport del consistori. "El resultat no pot ser més positiu. A més del sopar que cada any organitzen, també van tenir lloc els concerts dels grups Rumb al Bar, Ximenis i Extracto de Lúpulo, una proposta que va engrescar joves d'altres poblacions veïnes i que es va convertir en un èxit", ha explicat Sarlé.

A banda de la Nit Jove, aquest col·lectiu també han participat en la resta d'activitats clarament orientades per a ells, com les sessions de discomòbil amb Andrevinx Dj del divendres i el dissabte a la nit i la xaranga de matinada amb Suc d'Anguila. Pel que fa a la resta de la població, infants, adults i gent gran, van poder escollir entre un ampli ventall de propostes per gaudir de la Festa Major. Així, van tenir lloc actes com sardanes, activitats infantils i jocs de cucanya, àpats populars, actuacions musicals i balls.