25.10.2021 |
Territoris.cat

L'actuació s'ha inclòs dins del Pla de Barris de la capital garriguenca

El carrer Santa Vedruna de les Borges amb els treballs d'arranjament finalitzats2
El carrer Santa Vedruna de les Borges amb els treballs d'arranjament finalitzats
L'actuació s'ha inclòs dins del Pla de Barris de la capital garriguenca

Les Borges Blanques ja ha acabat els treballs d’arranjament del carrer Santa Vedruna, al costat de l’església. Aquesta actuació forma part d’un pla de reforma de l’entorn més turístic de la capital garriguenca, juntament amb la plaça Abadia i els carrers Abadia i Carnisseria.

Les obres, amb un cost final de 65.084,52 euros, van començar a mitjans d’abril i les ha executat un constructor local, en haver estat l’oferta que va obtenir la millor valoració de les que es van presentar.

L’actuació s’ha inclòs dins del Pla de Barris, que permet millorar el conjunt del nucli antic borgenc i alguns dels punts més visitats de la població.

Pel que fa als detalls de l’arranjament, destaquen la substitució dels paviments existents i l’anivellament de la calçada i les voreres, amb la finalitat d’integrar tot l’àmbit que envolta l’Església de l’Assumpció de Maria. També s’ha dut a terme la substitució del clavegueram, que ha comportat la millora de la subbase del paviment del carrer, ja que l’antic començava a donar problemes. Igualment, també s’han substituït les escomeses d’aigua potable de totes les cases del carrer, ja que es va constatar que encara eren de plom.

L'actuació s'ha inclòs dins del Pla de Barris de la capital garriguenca
comentaris