Finalitzen les obres de millora de la carretera entre Tarrés i Fulleda

Els treballs han permès arreglar quatre grans clots situats a la via 

Millores carretera entre Tarrés i Fulleda
photo_camera Millores carretera entre Tarrés i Fulleda

La Diputació de Lleida ha enllestit recentment les obres de millora de la carretera LV-2014, entre els municipis de Tarrés i Fulleda. Els treballs, que han tingut una durada aproximada d'una setmana, han consistit en col·locar nous asfaltats als indrets de la via que estaven més deteriorats, tant pel pas continu dels vehicles com per la pluja. 

Les millores han permès arreglar quatre clots situats al llarg de la via. El primer, a l'alçada del dipòsit d'aigua. El segon, al Guixà, abans d'arribar a la Malacara. El tercer és al Solà del Coix, a la pujada dels Plans, i l'últim passat l'entrada de la Gravera, enfilant la recta dels Plans.

La carretera entre Tarrés i Fulleda, que surt de la N-240 entre Vimbodí i Vinaixa, és una via de l'any 2008 a la qual la Diputació ja hi ha hagut d'invertir per millorar-la. No obstant, fins ara només s'hi havien col·locat pedaços en lloc de nous asfaltats. 

L'alcalde de Tarrés, Ramon Maria Arbós, ha valorat molt positivament aquesta mesura "necessària degut a l'estat en què es trobava la carretera". Arbós ha explicat que aquesta via és una sortida natural dels veïns de Tarrés, Fulleda i l'Espluga Calba cap a Montblanc". 

comentaris