La Fira Borges Motor exposarà més de 200 cotxes als jardins del Terrall

Edicions anteriors de la Fira Borges Motor ©Territoriscat
photo_camera Segona edició de la Fira Borges Motor.

A falta de menys d'un mes per a la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen de vehicles d'ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues, ja hi ha confirmada la presència de més de 200 vehicles d'ocasió. En aquesta edició, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig als Jardins del Terrall de les Borges Blanques, han confirmat l'assistència una dotzena d'expositors entre el sector de l'automoció i el sector agrícola.

Al llarg dels tres dies de la fira hi haurà destinada una superfície d'exposició de més de 3.000 m2 quadrats amb la finalitat que els visitants que s'hi apropin puguin trobar turismes i furgonetes d'ocasió, a més a més de maquinària agrícola i accessoris per treballar la terra i el camp.

Segona edició de la Fira Borges MotorAixí mateix, dins del programa (que es donarà a conèixer pròximament) s'ha organitzat una xerrada informativa sobre el gas liquat del petroli, conegut més àmpliament com el GLP, i també una desfilada de moda que tindrà lloc dins del recinte firal.

Mercat de la Ganga

Paral·lelament, la tercera edició de la Fira Borges Motor coincidirà amb el Mercat de la Ganga. Un esdeveniment tradicional organitzat per l'Agrupació de Comerciants de la capital de les Garrigues que aplegarà al voltant d'una trentena de parades amb importants ofertes i descomptes.

Comentaris