6 al 8 de maig

Fira Borges Motor obrirà portes amb una desena d'expositors de vehicles d'ocasió

Borges Motor coincidirà amb el Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en la qual els i les comerciants del municipi muntaran parades al voltant de la plaça 1 d’octubre i de les seves botigues
La presentació de la Fira Borges Motor @AjBorges
photo_camera La presentació de la nova edició de Fira Borges Motor - Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

Els Jardins del Terrall de les Borges Blanques es convertiran del 6 al 8 de maig en espai expositiu de la cinquena edició de la Fira Borges Motor. El certamen es va presentar aquest dilluns en un acte celebrat a la Diputació de Lleida, en el que hi van participar l'alcaldessa de la capital de les Garrigues, Núria Palau, el diputat Eloi Bergós i Ferran Vidal en representació dels expositors.

Cartell Borges Motor-300x600px
Cartell Borges Motor-300x600px

Fira Borges Motor comptarà amb una desena d'expositors de vehicles d'ocasió i maquinària agrícola, que ocuparan una superfície de 3.000 metres quadrats. La mostra expositiva es preveu que pugui arribar a superar els cent seixanta automòbils de la passada edició, amb una trentena d'estris i maquinària agrícola.

L’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, ha explicat que la meitat dels expositors són de la capital garriguenca, i l’altra meitat d’altres municipis de Ponent, per la qual cosa ha destacat la gran representació del territori. En total, hi haurà nou expositors dedicats al vehicle d’ocasió, i un expositor dedicat a la maquinària agrícola. 

Borges Motor referma cada any el seu lideratge amb una gran satisfacció per part d’expositors i visitants i unes xifres que els animen a continuar oferint els millors vehicles, gràcies al suport d’expositors i expositores que cada any demostren el seu compromís

Eloi Bergós ha afirmat que Borges Motor és “una fira consolidada” i que és molt important que la capital garriguenca, que té l’oli verge extra com a producte de referència, potenciï també tots els altres sectors a través de les fires que donen a conèixer tot el teixit industrial i comercial a la comarca i al territori.

El portaveu dels expositors, Ferran Vidal, ha detallat que encaren aquesta cinquena edició “amb moltes ganes” i que esperen incrementar vendes respecte de l’any passat, coincidint amb l’abandonament de les darreres restriccions per la pandèmia. Per a Vidal, "un dels aspectes més positius de la Fira és que la gent que la visita solen ser persones amb intenció de comprar", per la qual cosa se solen tancar diverses vendes.

Més de 1.700 visitants i 25 vehicles venuts a l’edició del 2021

Tercera Fira Borges Motor
Tercera Fira Borges Motor ©Territoriscat

L’edició passada de la Fira Borges Motor va presentar una manta expositiva que rondava els dos-cents vehicles, i que va aplegar més de 1.700 visitants. Pel que fa als resultats econòmics, es va tancar amb 25 vendes entre furgonetes, cotxes d’ocasió, vehicles elèctrics, tractors i diverses eines per treballar la terra i el camp. En aquesta edició, el consistori borgenc preveu superar les xifres de l’any passat i que la Fira Borges Motor recobri la plena normalitat d’abans de la pandèmia. 

La Fira Borges Motor coincidirà amb el Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en la qual els i les comerciants del municipi muntaran parades al voltant de la plaça 1 d'octubre i de les seves botigues.

   

Comentaris