La Fira de l'Oli dels Torms tanca amb més de 6.000 litres d'oli venuts

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, va inaugurar la façana nova de la cooperativa

Fira de l'Oli els Torms
photo_camera La cooperativa dels Torms va donar el tret de sortida a la festa amb un esmorzar

El municipi dels Torms va celebrar diumenge la cinquena edició de la Festa de l'Oli, una cita organitzada per la cooperativa per donar a conèixer el seu oli d'oliva verge extra L'Olier a amics, veïns i clients. La jornada, que va tenir lloc durant un inusual matí assolellat, es va tancar amb unes xifres de venda molt positives, "més de 6.000 litres d'oli venuts en un sol matí", indiquen fonts de la cooperativa.

La jornada va començar ben aviat amb un esmorzar popular gratuït que va tenir lloc a la pista poliesportiva, on es van reunir gairebé 300 persones per tastar l'oli nou. A l'àpat també hi va assistir el conseller d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, que va inaugurar la nova façana de la cooperativa, que ha estat restaurada. Durant la resta del matí veïns i visitants van poder passejar pels carrers d'un municipi guarnit amb una quinzena de parades de productes agroalimentaris i també d'objectes de decoració nadalenca.

D'altra banda la cooperativa dels Torms va presentar el passat divendres, com a acte previ de la fira, el seu oli nou L'Olier de la temporada al restaurant Malena de Gimenells, que recentment ha obtingut una estrella Michelin.

Les festes per promocionar i donar a conèixer l'oli nou de la temporada continuen a la comarca. Després dels certamens celebrats a Arbeca, Juncosa, el Soleràs, Castelldans i els Torms, el proper diumenge arriba el torn de la Pobla de Cérvoles, que organitza la Cooperativa dels Camp Sant Isidre Llaurador.

 

Comentaris