27.11.2022 |

La Fira de l'Oli i les Garrigues ho té tot a punt per la seva primera edició digital

Les Borges Blanques acollirà la 58a edició del certamen que se celebrarà a través de continguts en línia a la web firaoli.online
Públic visitant de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues del 2020
Públic visitant de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues del 2020
La Fira de l'Oli i les Garrigues ho té tot a punt per la seva primera edició digital

La 58a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues ja ha enllestit els preparatius per la seva primera edició en format digital. El certamen arrencarà aquest divendres 5 de febrer a través de la pàgina web firaoli.online amb actes retransmesos en directe, continguts en vídeo actualitzats constantment, premis i ofertes exclusives per als visitants.

La presentació de la Fira serà aquest dijous 4 de febrer al Palau Robert de Barcelona en un acte que serà retransmès en directe.

L’acte inaugural de la Fira de l'Oli anirà a càrrec del doctor Bonaventura Clotet, un dels referents mundials en la investigació contra el VIH i que també ha tingut un paper cabdal en la lluita contra la pandèmia de la covid-19 al nostre país. Clotet oferirà la ponència inaugural aquest divendres a les 12 hores a través de la pàgina web de la Fira.CARTELL-FIRA-OLI-2021-OK-1-min-724x1024

Amb la voluntat d’apropar la cuina a tots els públics, grans xefs de prestigi i alguns dels millors restaurants de les Borges, les Garrigues i del conjunt del territori oferiran un total de 16 propostes culinàries que combinen la tradició amb els elements més innovadors de la cuina i que tenen com a element principal l’or verd de les Garrigues. A més, el dissabte s’habilitarà un espai al Pavelló de l’Oli per a la recollida dels dinars de Fira preparats pels restauradors locals per a tots els veïns i veïnes que hagin adquirit el seu tiquet prèviament.

Els ambaixadors de l’Oli de Qualitat de Catalunya d’enguany seran la influencer gastronòmica Anna Terés, coneguda en xarxes com a Anna Recetas Fáciles i Lluís Cortés, balaguerí, exfutbolista i entrenador del primer equip femení del FC Barcelona. Ella i ell seran els encarregats de prendre el relleu de l’empresari Tatxo Benet i la periodista Ares Teixidó, que l’any passat foren nomenats els primers ambaixadors de l’Oli de Qualitat de Catalunya.

24 expositors d’oli i 29 d’agroalimentaris

La Fira de l'Oli seguirà sent aparador de novetats del sector oleícola, donant visibilitat als productes agroalimentaris del territori i, per aquesta raó ha reunit 24 expositors vinculats al sector de l’oli de qualitat verge extra, i 29 expositors vinculats a la resta de la indústria agroalimentària de proximitat, que presentaran els seus productes online a través de vídeos, textos i imatges que es faran públics durant els dies de la Fira. Tots els continguts estaran disponibles a firaoli.online fins al pròxim 28 de febrer.

La Fira de l'Oli i les Garrigues ho té tot a punt per la seva primera edició digital
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement