La Fira de Modelisme i Wargames registra 4.000 visitants

El Pavelló de l'Oli acull la tercera edició d'aquest certamen, que ha comptat amb activitats per a tots els públics

Els jocs de guerra van despertar un gran interès entre els més joves
photo_camera Els jocs de guerra van despertar un gran interès entre els més joves

La Fira de Modelisme i Wargames que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques ha registrat més de 4.000 visites. La tercera edició del certamen ha comptat amb una vintena d’activitats per a tots el públics, entre les que destaquen la recreació de batalles històriques a través de jocs de guerra, l’exposició de vehicles, un taller de pintura zombie i una master class de pintar soldadets, que va tenir molt èxit sobretot entre els més joves. Josep Bernaus, en nom dels organitzadors, ha declarat que estan satisfets per la participació i ja pensen en la propera edició, “que a petició dels visitants comptarà amb una gran quantitat de maquetes exposades”. També acollirà més concursos de wargames, tant a nivell nacional com internacional, “degut a la demanda generada per part de diferents clubs”.

L’endemà de la clausura l’alcalde, Enric Mir, ha mostrat la seva satisfacció pel ressò aconseguit i per la bona acollida per part del públic, “uns visitants aficionats al modelisme i als jocs de guerra i d’altres amb un gran interès per conèixer tot el que està relacionat amb aquest món tant apassionant”. Segons Mir “en temps de crisi el que cal és diferenciar-nos de la resta i aquesta fira de modelisme ho aconsegueix, perquè s’ha convertit en un referent únic a les comarques de Lleida”. Per la seva part el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Ribalta, creu que “el certamen projecta la ciutat de les Borges més enllà del territori i arriba fins i tot a diversos punts de l’Estat espanyol, des d’on provenen alguns dels expositors i dels participants al IV Nayox Prime tournament, el concurs de jocs de guerra que ha comptat amb una quarantena de participants en aquesta primera edició. Tot un rècord”, apunta el regidor. Pel que fa als expositors, afirma Ribalta, “estan molt satisfets tant pel nombre de visites com de les vendes i totes les parades ens han assegurat la seva participació l’any que ve”.

Altres atractius de la fira van ser l’exposició de xapes de cava i les motos i els cotxes antics que van desfilar pels carrers de la ciutat.

Comentaris