Formació per millorar la rendibilitat dels comerços al CEI de les Borges

La iniciativa es continuarà amb dues sessions al mes sobre temes com la cotització dels autònoms, la gestió del temps o l'enviament massius d'e-mails evitant spam

Càpsula formativa sobre com millorar la rendibilitat dels comerços al CEI de les Borges interior
photo_camera A la sessió hi van assistir una desena de persones

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques va acollir dijous una nova càpsula formativa sobre com millorar la rendibilitat dels comerços, a la qual van assistir una desena de persones.

La formació, organitzada per l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues i GlobaLleida, va estar impartida per Blanca Siurana, economista de la Cambra de Comerç de Lleida.

En el transcurs de la sessió, de dues hores de durada, Siurana va ajudar les empreses comercials a reflexionar sobre la seva estratègia de negoci i els va proporcionar eines de millora que suposin un increment de la rendibilitat dels seus comerços.

El regidor de Promoció Econòmica de la capital de les Garrigues, Jordi Ribalta, va destacar “el compromís de les institucions amb les empreses de les Borges i la comarca, impulsant aquestes formacions gratuïtes de nivell, ja que permeten modernitzar i millorar els resultats del nostre teixit productiu.

Durant tot aquest primer semestre de l’any, els organitzadors han programat un parell de càpsules formatives al mes que en les pròximes setmanes permetran dotar de coneixements a les empreses del territori en aspectes com la “Gamifiació: introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”; “Mailchimp, envia e-mails massius personalitzats evitant spam podent obtenir un informe de la campanya”; “Gestió de la morositat a les empreses”; “La cotització dels autònoms”; “Gestió eficaç del temps”; “Contractes bancaris”; i “Finances per a emprenedors bàsic”.

Aquestes càpsules formatives que es duen a terme a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de les comarques de Ponent tenen el suport de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Unió Europea.

comentaris