29.11.2022 |
Territoris.cat

Garrigues Guitar Festival alça el teló amb el concert de Carlos Brito i Luis Guevara

Vuitena edició del Garrigues Guitar Festival
Vuitena edició del Garrigues Guitar Festival
Garrigues Guitar Festival alça el teló amb el concert de Carlos Brito i Luis Guevara

Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol arrenca aquest dissabte 29 de juny, la vuitena edició als Jardins del Terrall de les Borges Blanques, amb el concert del Duo Identidad chilena, format per Carlos Brito, a la viola, i Luis Guevara, guitarra clàssica. La iniciativa cultural que s'impulsa des del Consell Comarcal de les Garrigues, es prolongarà fins al 24 d'agost, recorrent els municipis de la comarca.

Carlos Brito, viola, Luis Guevara, guitarra classicaGarrigues Guitar Festival ha programat una agenda intensa on la guitarra torna a ser la protagonista, convidant en el seu cartell a altres instruments de corda, de vent, percussions i la sempre bona companyia de la veu cantada. Es tracta d'una proposta que acapara un binomi atraient com és el de la música i el patrimoni, que en cada un dels indrets on hi serà present es completarà amb experiències culturals i gastronòmiques.

Podeu descarregar el programa complet del Festival en aquest enllaç

El certament garriguenc, s'ha convertit en un referent del gènere musical, gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs i sota de gran part dels ajuntaments de la comarca

Com a novetat d’enguany, des del Consell Comarcal de les Garrigues es vol reivindicar internacionalment aquest mestre universal complementant el Simpòsium Emili Pujol, que es realitza des del 2012, amb dues iniciatives, un curs i un concurs, que ampliaran el coneixement de l’il·lustre guitarrista.

Montse Seró, soprano Caries Herraiz, guitarra classicaEl Campus Emili Pujol – Guitar Clinic és un innovador curs de recerca en l’equilibri cos i ment combinat amb l’estudi tècnic de guitarra clàssica sota la filosofia pedagògica del mestre Pujol, i que també inclourà un concurs, el Certamen Internacional de Guitarra Emili Pujol, amb el propòsit de donar a conèixer la seva obra compositiva, la qual gran part va ser creada al Mas Janet, la seva masia pairal ubicada entre la Granadella i Torrebesses.

Sergio Monsalve, contratenor Francesco De Grazia, guitarra classicaAquestes iniciatives formen el concepte Univers Emili Pujol, que pretén donar visibilitat i ressò internacional al gran guitarrista garriguenc. Tota la informació relativa a les activitats que es desenvoluparan al voltant de la figura d’Emili Pujol està detallada en la pàgina web emilipujol.cat.

Garrigues Guitar Festival alça el teló amb el concert de Carlos Brito i Luis Guevara
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement