Les Garrigues Guitar Festival celebra la XIII edició

Una nit de música i art en el cor de Les Garrigues amb el Dúo Malibran i l'exposició "Omphalos" a Mas Blanch i Jové
Fotografia de DUO MALIBRAN. Foto Mas Blanch Jové
photo_camera Fotografia de DUO MALIBRAN. Foto Mas Blanch Jové

Les Garrigues s'omple de música i cultura amb la XIII edició del Guitar Festival, un esdeveniment dedicat a l'eminent guitarrista Emili Pujol. Aquest any, el festival ofereix una vetllada inoblidable amb la presentació del Dúo Malibran, format per Laura Fontanals a la guitarra i Alba Quinquillà com a soprano. El seu concert, titulat "Chantez l'amour", es realitzarà a l'aire lliure a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové el proper dissabte 20 de juliol a les vuit de la nit.

El repertori del concert inclourà una selecció de melodies d'amor que van des de les antigues cançons d'Anglaterra de Madame Sidney Pratten fins al cançoner sefardita de Matilde Salvador, passant per les romances de la famosa soprano Maria Malibran. A més de la música, els assistents podran gaudir d'una exposició d'art titulada "Omphalos", a càrrec de Félix Pons, que estarà disponible fins a finals d'estiu.

La jornada començarà a les sis de la tarda amb una visita guiada per les instal·lacions del celler, seguida d'un tast de vins ecològics i de muntanya del Mas Blanch i Jové a les set de la tarda. Les entrades per al concert estan disponibles a 10 euros, amb una oferta especial de 8 euros si es compren anticipadament a través de la web del celler.

Comentaris