L'associació Vestim Segarra maridarà les creacions de moda amb les propostes de restauradors o productors lleidatans

Oleoteca Raig d'Arbeca escenari del #Gastrosarao
photo_camera Oleoteca Raig d'Arbeca escenari del #Gastrosarao

Arbeca acollirà aquest dijous un nou #Gastrosarao que presentarà una nova proposta amb l'exotisme habitual de la iniciativa de divulgació del territori. En aquesta ocasió garriguenca Red Flavors combinarà la creativitat de quatre dissenyadores, que pertanyen a l'Associació Vestim Segarra amb les propostes gastronòmiques que presentaran productors i restauradors lleidatans. Acte tindrà lloc en l'Oleoteca Raig d'Arbeca, a partir de les 9 del vespre. 

Productes de l'Oleoteca Raig d'Arbeca escenari del #GastrosaraoEl #Gastrosarao comptarà amb la participació d'una desena de productors i restauradors de la demarcació de Lleida que presentaran propostes sorgides del seu enginy, per tal que el públic les pugui assaborir amb la compra dels tiquets degustació al mòdic preu d'un euro. Cal destacar que productors i restauradors fixaran el valor (en tiquets) de la degustació de les seves propostes.

Desfilada Vestim segarra al Castell de les Sitges InteriorLa convocatòria també comptarà amb una sessió musical que oferirà el Dj. Adam Lay i un Market Place en el que es podran adquirir els productes i dissenys que s'hi presenten.

Els #MaridatgesAtípics i #Gastrosaraos de Red Flavors, tenen com a objectiu comú divulgar el patrimoni gastronòmic, artesanal i l'àmplia oferta de productes que es conreen al territori lleidatà i els seus transformats.

Participaran en el #Gastrosarao

- Raig d’Arbeca
- La Placeta Restaurant
- La Botiga del Carreró
- Mos De Tros
- Restaurant PATI BLAU
- Castell de Gardeny – Badia Vinagres
- Republiq
- Port of Dragons
- Celler Vinya els Vilars
- Mel de l’Oest

Comentaris