06.12.2021 |
Territoris.cat

Gran final de patinatge artístic a les Borges aquest pròxim dissabte

Participaran 120 patinadores de 18 clubs diferents procedents de Lleida, Mollerussa, Tàrrega, Alguaire o Solsona, entre altres, a més de les de la localitat amfitriona

Festa Patinatge Borges interior
Fotografia d’arxiu de la Festa del Patinatge de les Borges Blanques
Gran final de patinatge artístic a les Borges aquest pròxim dissabte

Les Borges Blanques acull aquest dissabte, 29 de juliol, la gran Final d’Iniciació 2017 Territorial de Lleida de Patinatge Artístic. En total es desplaçaran a la capital garriguenca 120 patinadores de 18 clubs diferents per actuar a títol individual en les seves respectives categories que poden ser debutant, categoria A, categoria B, categoria C o categoria E.

La final arriba després de dur-se a terme un primer i un segon campionat on únicament les millors patinadores han pogut obtenir un passi cap aquesta última trobada que tindrà lloc al pavelló poliesportiu de les Borges Blanques, des de les 9.00 fins a les 14.00 hores i de les 16.00 fins a les 20.00 hores.

Al pavelló poliesportiu i en horari de matí i tarda

Entre els clubs participants hi haurà el club de Bell-lloc amb 5 patinadores, Cadi amb 20, Juneda amb 3, Alcoletge amb 5, Alguaire amb 19, Alta Ribagorça amb 5, Bordeta amb 1, Tremp amb 10, Tàrrega amb 10, Torrente de Cinca amb 4, Torregrossa amb 2, Solsona amb 9, Bellcaire amb 3, Mollerussa amb 9, Lleida amb 10, Térmens amb 2, Andorra amb 4 i el Club Patí Borges, que hi participarà amb 7 patinadores.

Per la seva part, la presidenta del club borgenc, Ester Miquel, ha animat a la gent "a gaudir d’aquesta gran final i felicitar a les patinadores que han arribat fins aquí amb molt d’esforç i constància”.

Gran final de patinatge artístic a les Borges aquest pròxim dissabte
comentaris