05.10.2022 |

26 DE JUNY I 17 DE JULIOL

La Granadella acollirà la 5a edició del festival 'Olea Terra'

Aquesta cita cultural se celebrarà a l’església de Santa Maria de Gràcia i a l’antic dipòsit d’aigua

Presentacio 5è Festival Olea Terra de la Granadella
Presentacio 5è Festival Olea Terra de la Granadella
La Granadella acollirà la 5a edició del festival 'Olea Terra'

Ahir dilluns 21 de juny va tenir lloc la presentació de la 5a edició del 'Festival Olea Terra. Escenaris d’art de la Granadella', que se celebrarà  els dies 26 de juny i 17 de juliol en aquest municipi de les Garrigues.

La primera jornada se celebrarà a l’església de Santa Maria de Gràcia i s’iniciarà amb una visita guiada a l’església, a càrrec de Josep Martí. Posteriorment, a les 21.00 hores, els assistents podran gaudir d'una interpretació d’òpera, a càrrec de la soprano Victorina Pérez, acompanyada del pianista i aquafonista Pau Elias.

Pel que fa a la jornada del dia 17 de juliol, que tindrà lloc a l’antic dipòsit d’aigua, es farà una presentació i tast de la cervesa artesana Margalef Beer (20.30 hores) i, en acabar, es podrà assistir al concert que oferirà el cantautor irlandès Brian Caffrey, acompanyat del guitarrista Jean Paul i del percussionista Àlex Gaspa.

En aquesta edició del festival s’ha apostat per celebrar les activitats en espais més propers al nucli urbà, tenint en compte que tenim una població envellida

Es poden adquirir les entrades d'aquest festival a l’Ajuntament de la Granadella, al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, o a través del codi QR activat per a l’ocasió. Les entrades anticipades per als dos espectacles costen 10 euros; per un espectacle, 6 euros, i si es compren per taquilla, el cost és de 8 euros per espectacle.

La Granadella acollirà la 5a edició del festival 'Olea Terra'
comentaris