03.10.2022 |
Territoris.cat

La Granadella acollirà una jornada de GlobaLleida sobre línies de finançament

L'objectiu és explicar les línies de finançament de l’ICO (Instituto de Crédito Oficial) i de l’ICF (Institut Català de Finances)

Foto Sala Conferències CEI
L'acte tindrà lloc a la sala de conferències del Centre Cívic
La Granadella acollirà una jornada de GlobaLleida sobre línies de finançament

El proper dimecres, 6 de novembre, a les 19.00 hores i a la Sala de Conferències del Centre Cívic de la Granadella, es realitzarà la Jornada "Línies de Finançament", un acte organitzat conjuntament entre GlobaLleida i el Viver d’Empreses Garrigues Altes de la Granadella on s'explicaran les línies de finançament de l’ICO (Instituto de Crédito Oficial) i de l’ICF (Institut Català de Finances). La xerrada anirà a càrrec de la Responsable de Finançament Empresarial de GlobaLleida, Imma Camino.  

La Granadella és el segon municipi de la demarcació que ofereix el nou servei de GlobaLleida “Xerrades Financeres al Territori”. Aquest servei és ofert per l’organisme provincial als ens de promoció econòmica de Lleida. La primera jornada es va realitzar el passat mes de setembre al municipi d’Alfarràs. La finalitat d’aquest servei és difondre els productes financers disponibles amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida recursos per a consolidar projectes empresarials  i  idees de negoci.

D’altra banda, el Viver d’Empreses Garrigues Altes, amb un conveni amb Microbank també ofereix microcrèdits als emprenedors i empreses de la zona. Altres serveis que ofereix el Viver són: formació, assessorament, una Borsa de Treball i despatxos amb unes condicions molt avantatjoses.

L’execució d’aquestes actuacions s’emmarquen dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes; l’Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat de generar activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues.

La Granadella acollirà una jornada de GlobaLleida sobre línies de finançament
comentaris