L'Ajuntament i la Cooperativa de la Granadella impulsen la Festa de La primera premsada

Activitats en la Festa de La primera premsada
photo_camera Activitats en la Festa de La primera premsada de la Granadella

L'oli del primer raig sorgirà de la premsa aquest diumenge 4 de novembre en el marc de la Festa de La primera premsada, que se celebrarà a la Granadella, impulsada pel consistori i la Cooperativa del municipi de les Garrigues, un acte que compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

Presentació de la nova edició de la Fira de La primera premsadaLa proposta de la Granadella obre el calendari de festes populars organitzades amb motiu de l'elaboració del primer oli verd d'aquesta campanya, a la Cooperativa de la Granadella, i a la comarca. Entre les activitats de matí, hi ha previstes una cursa i caminada popular, un esmorzar popular de brasa amb l'oli nou, un concurs de gravat ràpid de gran format, un happening artístic.

El programa es completa amb una jornada tècnica que inclourà tallers pràctics sobre les propietats organolèptiques de l'oli d'oliva arbequina i el seu potencial en la prevenció de malalties cardiovasculars, entre altres

Activitats en la Festa de La primera premsada 1En el vessant lúdic s'ha organitzat un dinar popular, amb acompanyament musical i lliurament de premis La primera premsada, i a la tarda està prevista la representació de l'obra teatral La taberna dels còmics.

La Festa també comptarà amb un espai expositiu dedicat als productes de proximitat, i el públic podrà visitar el Museu de l'Oli de Catalunya i viure l'experiència guiada de collir olives de la forma tradicional.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement