19.08.2022 |

La Granadella organitza un curs d'anglès turístic

Dirigit a les persones del sector turístic amb un nivell mig d’anglès, pretén millorar les habilitats comunicatives en aquesta llengua

Als alumnes que aprofitin el curs se'ls retornarà una part dels diners.
La Granadella organitza un curs d'anglès turístic

L’Ajuntament de la Granadella ha organitzat un curs d’anglès turístic, el curs és principalment pràctic i porta per títol: “Can I help you?”. La finalitat del curs és millorar les habilitats comunicatives en anglès: conversa, exposició oral, etc... així com adquirir vocabulari i expressions per a realitzar activitats turístiques: guia turístic, restauració, atenció al públic, etc...

El curs va dirigit a persones amb un nivell mig d’anglès que volen millorar les habilitats comunicatives en anglès, principalment la seva vesant turística, i compta amb 4 sessions de 2 hores i mitja cada una, un total de 10 hores. A cada sessió és tractarà un tema concret: visita guiada a un molí d’oli, ruta urbana, etc... i es realitzarà una primera part teòrica on s’adquirirà el vocabulari i expressions i una segona de pràctica on es realitzarà la activitat pràctica “in situ”, fora de l’aula formativa.

L’activitat es realitzarà tots els dimecres de juliol de 19,30h a 22h., la part teòrica es realitzarà a l’Aula formativa del Centre Cívic de la Granadella i la pràctica a la ubicació que es treballi en cada la sessió. El cost del curs és de 60 €, les persones que acreditin l’aprofitament del mateix se’ls retornarà 40 €.

El període d’inscripció acaba l’1 de juliol i es realitzarà una prova de nivell entre els inscrits, ja que cal un nivell de coneixements mitjans de la llengua anglesa per a poder realitzar el curs, les inscripcions s’han de realitzar a l’Ajuntament de la Granadella i les places són limitades a 10 persones.

El curs compta amb la col·laboració amb el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’acadèmia d’anglès British Centre. L’execució d’aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes. L’Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat el crear activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues.

La Granadella organitza un curs d'anglès turístic
comentaris