Gregorio Iglesias inicia la seva obra a la Vinya dels Artistes de La Pobla de Cérvoles

Envoltat de natura i tranquil·litat l'artista borgenc ha endegat un nou projecte artístic de gran format de porta per nom "Entre el cel i la terra"

El paisatge i les vinyes envolten l'obra de l'artista garriguenc
photo_camera El paisatge i les vinyes envolten l'obra de l'artista garriguenc

El pintor Gregorio Iglesias Mayo treballa des de fa uns dies en una nova obra de grans dimensions que està creant a l'aire lliure i amb la qual l'artista de les Borges Blanques vol dedicar el seu propi homenatge al món de la terra i del vi. El lloc que ha escollit per donar forma a la creació és la Vinya dels Artistes, un espai del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (Garrigues) ideat per Josep Guinovart perquè els artistes puguin expressar en plena natura la seva estima per la vinya i el vi. Iglesias Mayo preveu dedicar més d'un mes a plasmar, amb l'ajuda de la pluja i el vent, la seva obra sobre una gran tela de 60 metres de llarg que està pintant damunt un camí i que un cop acabada presidirà les parets del celler tot i que no de forma definitiva.

A més del treball d'Iglesias Mayo, el celler Mas Blanch i Jové continua la seva aposta per la cultura amb altres projectes. Així, dedicarà la Festa dels Artistes d'aquest any, que tindrà lloc al juliol, a la figura del poeta avantguardista Joan Brossa amb l'objectiu de retre un homenatge a l'autor. L'espectacle comptarà amb actors i companyies de primer nivell i Hermann Bonnín, actor, director i responsable de l'Espai Escènic Joan Brossa de Barcelona, en serà el director artístic. Per altra banda, les vinyes d'aquest celler garriguenc tornaran a acollir una nova edició de la Nit dels Estels en què es complementa l'activitat d'observació dels estels amb actuacions poètiques i musicals. 

Comentaris