El Grup d'Esplai Apassomi de les Borges presenta el calendari d'activitats del curs 2015-2016

Gerard Sans, tresorer i representant del Grup d’Esplai Apassomi de les Borges, ha presentat aquest dimart, el calendari d’activitats  per aquest curs 2015-2016 a l’alcalde Enric Mir, i a la 1a tinent alcalde, Núria Palau.

Sans, Mir i Palau en la presentació de les activitats de l'Esplai Apassomi 2015-2016
photo_camera Sans, Mir i Palau durant la presentació de les activitats de l'Esplai Apassomi 2015-2016.

Gerard Sans, com a tresorer i representant del Grup d’Esplai Apassomi de les Borges Blanques, ha presentat i comentat aquest dimarts, 20 d’octubre, el calendari d’activitats del centre de lleure educatiu per aquest curs 2015-2016 a l’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i a la 1a tinent alcalde, Núria Palau.

En el transcurs de la presentació Gerard Sans ha explicat que per poder gestionar adequadament els 140 participants que acostumen a tenir al llarg del curs, el Grup d'Esplai Apassomi de les Borges Blanques ha dividit el calendari d'activitats del curs 2015-2016 en quatre blocs diferenciats: matins d'esplai, tardes d'esplai, after esplai i grup de joves. A més a més, el representant de l’Esplai ha anunciat que la inauguració del curs tindrà lloc el pròxim dissabte, 24 d'octubre, de 17 a 19 hores, amb una gran festa per als nens i nenes a la plaça Europa de les Borges, en la qual hi haurà jocs tradicionals, tallers de maquillatge, i un grup d’animació, entre altres activitats.

Sans ha volgut animar infants i joves garriguencs a participar del conjunt d’activitats que els 40 monitors que dediquem altruistrament el nostre temps a l’Esplai, educant els infants i els joves de les Borges i les Garrigues, hem preparat per aquest proper curs 2015-2016. El responsable de l’Esplai borgenc també ha destacat que com a membres del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC), adscrit a la Fundació Pere Tarrés i a la Fundació Verge Blanca, tenim una manera de fer i transmetem uns valors com el companyerisme, la solidaritat i el compartir, entre molts altres, a tots els participants en les nostres activitats. En definitiva, volem que creixin com a bones persones.

El tresorer ha informat que l'Esplai es pot gaudir com a soci participant tots els dissabtes, o com a soci un dissabte al mes i anar a les excursions, a més de gaudir de descomptes en el parc de Nadal o les colònies que organitza Apassomi. Les inscripcions es poden fer el pròxim divendres, 23 d'octubre, de 20 a 21:30 hores, al local del carrer Ave Maria, 14 o l'endemà, dissabte, 24 d’octubre, durant la festa d'inici de curs.

Pel que fa a les activitats al llarg del curs, els quatre blocs tenen horaris i preus diferents, en funció del grup al que van orientades. Així, els matins d'esplai, que s’adrecen a infants de P3 a 2n de Primària, es duran a terme cada dissabte d'11:30 a 13:30 hores al local de l’Esplai, amb una matrícula per tot el curs de 30 euros per al socis participants, i de 25 euros als socis. Les tardes d'esplai, que van dirigides a infants de 3r, 4t i 5è de Primària, es faran cada dissabte, de 16 a 18 hores al local, amb una matrícula per tot el curs de 30 euros per als socis participants i de 25 euros per als socis.

El bloc “after” esplai, que va destinat a infants de 6è de Primària i 1r d’ESO, es reunirà cada 15 dies i en dissabte, de 18:30 a 20:30 hores al local, a més a més de sortides i excursions, amb una matrícula 30 euros per tot el curs, complementant l’aportació en funció del tipus d’excursió a la qual es participi. Finalment, el grup de joves, que està enfocat a joves de 2n d’ESO i 1r de Batxillerat o Cicles Formatius, organitzarà dues o tres excursions i sortides periòdiques d'un o més dies al mes, amb una matrícula de 30 euros per tot el curs, més 60 euros per semestre per assistir a les activitats.
 

Comentaris