El grup de Xous del Club Patí Borges finalitza la temporada amb un 6è lloc a la Copa Catalana

L’equip juvenil del grup de xous del Club Patí Borges ha finalitzat aquest cap de setmana la seva temporada aconseguint un 6è lloc a la Copa Catalana que s’ha disputat a Cassà de la Selva.

Club Patí Borges Copa Catalana
photo_camera Les integrants del grup juvenil de xous del Club Patí Borges a la Copa Catalana.

L’equip juvenil del grup de xous del Club Patí Borges ha finalitzat aquest cap de setmana la seva temporada aconseguint un 6è lloc a la Copa Catalana de la modalitat que s’ha disputat a Cassà de la Selva. Les patinadores borgenques varen interpretar la peça Imagina’m amb la que havien obtingut el primer lloc al campionat territorial de Lleida al mes de gener.

Les 13 integrants de l’equip, que tenen entre 12 i 15 anys, podran descansar ara 15 dies i a principis de maig ja començaran a preparar la temporada vinent, per la que s’esperen una o dues noves incorporacions. Per fer-ho, assajaran cada dissabte al Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques, amb la seva monitora, Anna Júlia Puy, que ja ha anunciat que prepararan un nou ball i estrenaran uniforme, per defensar al gener vinent el títol de campiones lleidatanes aconseguit aquest 2015, que els permetria tornar a disputar la Copa Catalana de Grups de Xous a l’abril.

La presidenta del Club Patí Borges, Ester Miquel, ha manifestat la satisfacció pels resultats obtinguts, ja que gràcies a l’esforç de les patinadores i la monitora hem arribat per 1a vegada a la Copa Catalana. Miquel ha afegit que l’èxit d’aquest any fa preveure una nova temporada encara més il·lusionant per al club i les seves patinadores.

Comentaris