El Grup de Xous Juvenil del Club Patí Borges es classifica per la Copa Catalana

El Grup de Xous Juvenil del Club Pati Borges ha quedat en segona posició al Campionat Provincial de la modalitat que s’ha celebrat aquest dissabte al Pavelló Municipal d’Alguaire.

photo_camera Les subcampiones del campionat provincial de patinatge, en Grup Xous Juvenil, del Club Patí Borges.

El Grup de Xous Juvenil del Club Pati Borges ha quedat en segona posició al Campionat Provincial de la modalitat que s’ha celebrat aquest dissabte al Pavelló Municipal d’Alguaire, organitzat per la Delegació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Patinatge. Aquest segon lloc els permetrà disputar la Copa Catalana prevista el 9 d’abril a Tremp, on s’enfrontaran a la resta de classificades en els altres campionats territorials.

Aquest grup format per 15 patinadores, de 12 a 16 anys, va fer la seva actuació amb l’espectacle 1,2,3 ... Acció!, en el que les patinadores juguen a representar qui no són, a ser totes unes artistes que fan riure, plorar, cantar i ballar. L’equip està format per Anna Vidal, Laura Teixidó, Maria Solsona, Gina Capell, Anastàsia Pons, Mar Ros, Marta Godia, Judit Malagón, Andrea Malagón, Judit Bigordà, Patricia Tió, Ariana Lung, Oana Criss, Carla Mas i Mercè Rubió; que estan entrenades per Anna Júlia Puy i Laia Garcia.

La presidenta del club de les Borges, Ester Miquel, ha volgut felicitar a les classificades per la Copa Catalana i les ha animat a seguir endavant per gaudir del patinatge i seguir aconseguint molts altres èxits.

Comentaris