Inscripcions obertes al curs de monitors de lleure de l'Oficina Jove de les Garrigues

Ja estan obertes les inscripcions per al curs de monitor de lleure que es durà a terme els mesos de juny i juliol a l'Oficina Jove de les Garrigues, per a l'obtenció de la titulació de la Direcció General de Joventut.

Inaguració del curs del 2014 de monitors de lleure a l'Oficina Jove de les Garrigues
photo_camera Inauguració del curs del 2014 de monitors de lleure a l'Oficina Jove de les Garrigues.

Ja estan obertes les inscripcions del Curs de monitors de lleure que l'Oficina Jove de les Garrigues, amb el suport de la Direcció General de Joventut, ha programat per als propers mesos de juny i juliol.

L'Oficina Jove organitza el curs per donar més oportunitats als joves de la comarca en el camp de l'educació en el lleure, ja siguin campaments, colònies, esplais, o centres d'educació en el lleure i estarà impartit per l'Escola de l'Esplai de la Fundació Verge Blanca.

El curs, que té un preu de 159 euros, es durà a terme a l'Oficina Jove de les Garrigues els dies 25, 26, 27, 29 i 30 de juny i 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9 i 10 de juliol, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de les 15.00 a 19.00 hores, i els dissabtes de 10.00 a les 14.00 hores. Tots els interessats poden reservar plaça abans del dia 29 de maig presencialment a l'Oficina Jove o trucant al 973143447.

La formació, per a la que es imprescindible tenir 18 anys el dia de l'inici del curs, s'estructura en dues etapes, la lectiva de 150 hores, amb sessions presencials i on-line, i la de pràctiques de 160 hores, que es fa en cases de colònies, centres d'esplai i campaments, a més de la realització d'una memòria de pràctiques. Un cop els alumnes han finalitzat totes les fases amb la valoració d'apte, se'ls entregarà el títol de la Generalitat de Catalunya que l'acredita com a monitor/a de lleure.

comentaris