27.05.2022 |
Territoris.cat

Joan Tardà, presenta la candidatura d'ERC a les Borges Blanques

Aquest divendres, ERC de les Borges Blanques va celebrar el seu acte central de campanya a la Casa de la Cultura, amb la participació de Joan Tardà, diputat i portaveu dels republicans al Congrés dels Diputats a Madrid.

Foto mercat Espai Macià 3
Parada amb candidats d'ERC al mercat setmanal de les Borges.
Joan Tardà, presenta la candidatura d'ERC a les Borges Blanques

Aquest divendres, 15 de maig, a la Casa de la Cultura, ERC de les Borges Blanques va celebrar el seu acte central de campanya, amb la participació de Joan Tardà, diputat i portaveu dels republicans al Congrés dels Diputats a Madrid. Tardà primer es va reunir a l'Espai Macià amb membres de les candidatures d'ERC de les Garrigues.

En l’acte, ERC de les Borges Blanques va presentar els compromisos del programa electoral referents a l'eix nacional, consistents a exercir i fomentar la unitat d'acció municipal des de l'endemà dels comicis municipals fins a les elecci­ons del 27-S i a la culminació del procés. A més, proposen cooperar amb el Govern de la Generalitat en el bastiment de les estructures d'estat de la futura República Catalana i la internaciona­lització del procés i fer que l'Espai Macià sigui una peça clau en la recuperació del lideratge sobiranista de les Borges Blanques.

En aquest sentit, els republicans van aprofitar el mercat del dissabte per denunciar el que segons ells és una deixadesa de l'equip de govern actual envers l'Espai Macià, del que diuen que durant els darrers quatre anys hi ha hagut una nul·la voluntat de promocionar-lo.

ERC considera que hi ha una intenció deliberada de desnaturalitzar l'esperit fundacional de l'Espai Macià de ser un dels referents catalans del sobiranisme i convertir-lo en un altre centre cívic i social del municipi.

Joan Tardà, presenta la candidatura d'ERC a les Borges Blanques
comentaris