Jornada de voluntaris al Parc de la Banqueta de Juneda

Aquest dissabte, 7 de novembre, una vintena de voluntaris i voluntàries de l’associació La Banqueta de Juneda han realitzat una trobada de manteniment a la quarta sèquia del Canal d’Urgell.

Voluntaris per la banqueta. 7 nov
photo_camera La jornada de voluntaris per la Banqueta de Juneda del 7 novembre.

Aquest dissabte, 7 de novembre, una vintena de voluntaris i voluntàries de l’Associació La Banqueta de Juneda han realitzat una trobada de manteniment a la quarta sèquia del Canal d’Urgell.

Aquesta és la sisena trobada que ha realitzat aquesta entitat durant el 2015 amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania en la conservació d’aquests espais. El Parc de la Banqueta cada cop és més utilitzat, tant pels veïns i veïnes de Juneda com per turistes i curiosos que s’apropen a conèixer aquests bells paratges. Aquesta darrera trobada ha tingut lloc aigües avall del Pont Negre (a 2 quilòmetres de Juneda). En la jornada s’han efectuat tasques de poda, desbrossament, recollida de deixalles i selecció de rebrots. 

L’activitat de l’ADPN La Banqueta no s’atura, i pel proper dissabte dia 14 organitza una caminada popular i un tast de vins amenitzat amb la música de la cantautora Meritxell Gené. Aquesta jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda i del Celler Vinya els Vilars d’Arbeca i pretén apropar la gent al territori i mesclar aquests bells paratges amb vins produïts en vinyes regades pel Canal d’Urgell.
 

Comentaris