Mercè Abad ha sigut entrenadora de l'entitat durant més de trenta anys

Els atles del club van oferir a tots els assistents una passarel·la de moda del temps, on portaven tot tipus d'equipament de l'Arbeca, des de la seva fundació fins a l'actualitat.

Photocall dedicat a la  Mercè Abad
photo_camera Photocall dedicat a la Mercè Abad

El Club Joventut Atlètica d'Arbeca (J.A. Arbeca) va organitzar el passat dissabte un emotiu homenatge a Mercè Abad, la que ha sigut entrenadora de l'entitat durant més de 30 anys. L'acte que va tenir lloc en les pistes d'atletisme del municipi va comptar amb la participació de l'alcalde d'Arbeca Joan M. Miró, la regidora Bea Miret, i el president del Consell Esportiu de les Garrigues Josep Beas, a qui van acompanyar atletes i exatletes, així com un gran nombre de veïns.

Atletes desfilada equipatges de la història clubEn el decurs dels parlaments hi va intervenir el primer president de la J.A. Arbeca, Josep M. Ribera i l'actual vicepresident Isidre Camí, que van agrair la tasca de Mercè Abad, en el foment de l'activitat física i en especial de l'atletisme.

L'acte de reconeixement es va completar amb una desfilada que va presentar les diferents equipacions que han lluït els atletes del club des de la seva fundació fins a l'actualitat. Una passarel·la que va estar protagonitzada pels actuals atletes de l'entitat.

La celebració va cloure amb un sopar en el decurs del qual se l'hi van lliurar a Mercè Abad un obsequi commemoratiu en reconeixement a la seva trajectòria esportiva i la dedicació a l'entitat.

Comentaris